Online Olan

19 Mart 2014 Çarşamba

Varşova Teknoloji Üniversitesi

Varşova Teknoloji Üniversitesi


Varşova Teknoloji Üniversitesi

1826 yılında kurulan Varşova Teknoloji Üniversitesi, mühendislik ve uygulamalı bilimler alanlarında eğitim vermektedir.
Varşova Teknoloji Üniversitesi, Polonya’daki teknik üniversiteler arasında en yüksek sıralamaya sahiptir. Mimarlıktan işletmeye, matematikten bilgisayar bilimlerine ve hatta robotik, bioteknoloji, havacılık, jeodezi, ulaşım mühendisliğine kadar bir çok farklı alanda çok geniş bir bölüm yelpazesi sunmaktadır.
Üniversitede ingilizce olarak eğitim verilen bölümler; inşaat mühendisliği – elektrik mühendisliği – elektronik ve bilgi teknolojileri – çevre mühendisliği – havacılık mühendisliği – üretim mühendisliği – ayrıca işletme fakültesi olarak da MBA bölümlerini sunmaktadır.
Varşova Teknoloji Üniversitesi’nde öğrencilere 11 farklı yurt seçeneği sunulmaktadır. Öğrenciler tek, çift ya da üç kişilik odaları ya da apart dairleri tercih edebilmektedir. Yurt kompleksinde spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, tv odası, çamaşırhane ve mutfak bulunmaktadır.
Okulun yıllık ücreti tercih edilen bölüm ve eğitim türüne göre değişiklik göstermektedir. Ortalama okul ücreti yıllık 1000 ile 4000 € arasında değişmektedir. Uluslararası MBA programı yıllık 8900 €, Executive MBA programı da 4 dönem için 13.900 €’dur.

Bolumler-Ucretler(euro)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder